fbpx

Общи условия

Как да поръчаш?

Избери тортичка от желана категория и следвай стъпчици с запълване на полета.

Продуктите, които можеш да поръчаш за същия ден:

  1. Макарон от налични на витрина
  2. Бенто тортичка с семпъл дизайн
  • Поръчката можеш да направиш най-късно три часа преди взимане или доставка. За да получиш своята поръчка в същия ден, трябва да я поръчаш, пример: в 12:00 и тя ще бъде готова за взимане или доставка от 15:00 но не покъсно от 16:00.
  • Поръчки за същия ден приемаме до 16:00 ч.
  • Ако поръчаш след 16:00 ч., тя става за взимане или доставка на следващия ден.

Доставка в София

  1. Mishka Bakery доставя вторник-неделя между 14:00 до 17:00 ч. в рамките на град София.
  2. Моля, обърнете внимание, доставки са възможни само за квартали:

Бояна, Киноцентъра, Драгалевци, Манастирски ливади изток и запад, Манастирски Ливади 3, Кръстова Вада, Черни Връх, Витоша, Хладилника, Лозенец, Гоце Делчев, Мотописта, Бъкстон, Павлово, Подуяне, Южен Парк, Оборище до Я.Сакъзов, Иван Вазов, Стрелбище, Лагера, Хиподрума, Бели Брези, Яворов, Изток, Изгрев, Дианабад, Гео Милев, Редута, Мусагеница, Дървеница, Студентски град, Малинова Долина, Симеоново, Борово, Красно Село, Младост 1/2/3/4, Бизнес Парк, 7-ми и 11-ти КМ, Полигона, Слатина, Дружба 1/2, Цариградски Комплекс, Плиска, Горубляне

За всички останали райони в момента ние не предлагаме опция доставка и ви молим да изберете опция ВЗИМАНЕ ОТ СЛАДКАРНИЧКА.

Данни на фирмата

Мишка Бейкери ООД
ЕИК: 206570607, ДДС № BG206570607
Адрес: гр. София 1618, ул. Александър геров 20, апт.1, ет.1
МОЛ: Даниел Румен Николов
Тел. 0886 283 100
E-mail: sofiamishkabakery@gmail.com

Виртуален пос терминал myPOS

Плащане с карти Visa и MasterCard. При необходимост от връщане на сума платена с карта, сумата ще бъде въстановяване по картата, с която е направено плащането.

Условия за ползване

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ИНТЕРНЕТ МАГАЗИНА www.mishkabakery.com

I. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ

1. Настоящите общи условия („Общите условия“) уреждат реда и начина за ползване на Интернет магазина
  www.mishkabakery.com  („Интернет магазина/ът“) и извършване на покупки чрез него от страна на всеки потребител.

2. Интернет магазинът е собственост на: Мишка Бейкери ООД, ЕИК: 206570607, ДДС № BG206570607, Адрес: гр. София 1618, ул. Александър геров 20, апт.1, ет.1, МОЛ: Даниел Румен Николов, Тел. 0886 283 100, E-mail: sofiamishkabakery@gmail.com („Търговеца/ът“).

3. В случай на въпроси може да използвате и формата Свържи се с нас в Интернет магазина.

4. Когато ползвате Интернет магазина или правите поръчка в него, Вие предоставяте определени лични данни. Търговецът обработва Вашите лични данни съгласно Политика за защита на личните данни на Мишка Бейкери ООД, с която можете да се запознаете тук.

 

II. ПОРЪЧКА

За да направите покупка през Интернет магазина е необходимо да направите поръчка след като изберете желания от Вас продукт по вид и количество.

До снимката на всеки продукт може да намерите: точното му описание, състава му с указани алергени, продажна цена за един брой или сет с включен ДДС.

Поръчки могат да бъдат направени, както следва: 

i. За днес (деня на поръчката) – продуктите, които може да поръчате за същия ден са макарон и бенто торти, като трябва да се обадете на 0886126262 за да направете поръчка.

ii. За утре (следващия ден) – продуктите, които могат да се поръчат за следващия ден, са макарон и бенто торти, като трябва да се обадете на 0886126262 за да направете поръчка.

iii. За всеки следващ ден може да направите поръчката като изберете дата в календара.

При описанието на продукта може да намерите допълнителна информация за бройка на парчета на тортичка/бройка на макарон.

За всеки продукт е указано как може да бъде поръчан като:

i. При поръчка на торта можете да се възползвате от нашия конструктор на тортички може да изберете желания от Вас вкус и да добавите друга информация относно вашата поръчка. Може да се добави и сертификат за качество, ако желаете. При третата стъпка ще видите и общата продажна цена на Вашия избор (с ДДС), след което може да го добавите в кошницата с натискане на „Добави в кошницата“.

ii. Може да изберете и сет от макарон както са предложени в Интернет магазина, като изберете (ако сетът не изисква заявка): брой сетове, дата за взимане или доставка, сертификат за качество, ако желаете, след което да добавите Вашия избор в кошницата с „Добави в кошницата“.

12. Във Вашата кошница ще получите информация за Вашата поръчка: вид на продукта, количество, крайна продажна цена с включен ДДС, дата.

13. Може да продължите пазаруването, да редактирате поръчката или да завършите поръчката като натиснете „Поръчай с доставка или вземи от сладкарничка“. 

14. За да завършите поръчката трябва да въведете вашите данни в Интернет магазина. След това ще имате възможност да изберете дали да получите поръчката си на посочен от Вас адрес или да я вземете от сладкарничка. Следва да изберете и един от посочените начини на плащане. Накрая, ще Ви дадем възможност да прегледате още веднъж Вашата поръчка и да я редактирате, ако желаете. При това съобщение ще получите и информация за общата крайна цена на поръчката Ви, която ще включва общата продажна цена на избрания от Вас продукт, аксесоари и цената на доставката, ако сте избрали този начин на получаване.

15. След като прегледате поръчката ще трябва да се запознаете и приемете настоящите Общи условия и ако сте гост – да се запознаете с Политика на защита на личните данни. Трябва и да посочите, че имате навършени 16 г. Поръчката ще бъде завършена с натискане на бутона „Завърши поръчката“. Вие ще получите детайлите на поръчката на дадения от Вас имейл адрес. Ще се свържем с Вас по имейл или по телефон, за да потвърдим Вашата поръчка.

16. Търговецът си запазва правото да направи отказ на поръчка в случай, че стоките не са налични или не могат да бъдат подготвени в срок. В този случай, Търговецът ще Ви уведомява за това в рамките на работния ден с имейл или по телефон. Ако сте платили поръчката, можете да откажете поръчката и да получите предплатената сума обратно, или да получите други заместващи продукти.

III. ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА / ПРОМЯНА НА ДАТА/ДИЗАЙН

17. Вашата поръчка може да изпълним като я:

i. Доставим на посочен от Вас адрес в гр. София; или

ii. Да я вземете от сладкарница Мишка Бейкери ООД в гр. София.

18. Търговецът изпълнява поръчките всеки ден от 12.00 часа до 20.00 часа.

19. Цената на доставката до адрес се определя в зависимост от зоната, където се намира адреса. 

20. Вие не заплащате разходи за доставка, когато получавате поръчката в сладкарничка.

21. Търговецът носи изцяло риска от повреждане на стоката по време на доставката. Веднага след предаване на поръчката на Вас или на посочено от Вас лице, рискът се прехвърля върху Вас. 

22.  При приемане на вашата поръчка Вие се задължавате да отворите вашата кутийка с тортичка или макарон/десерти и проверете дали всичко е така както Вие изисквате пред куриера. При получаване на стоката Вие или посоченото от Вас лице трябва да прегледате продуктите за съответствие с поръчката от гледна точка на вид продукти, количество и качество пред куриера.

Ако няма несъответствия, Вие казвате на доставчик че всичко е наред, което удостоверявате, че тя е получена без възражения. Ако установите несъответствия, трябва да посочите това веднага на нашия доставчик или служител в сладкарничка.

Ако се установи грешка при преглеждане на вашата поръчка:

1) по вина на Сладкарничка, ние поемаме всички разходи за тортичка/десерти да стигне до сладкарничка и да се направят нужни промени, да се върне към вас във видът който вие поръчахте без никакви допълнителни заплащания.

2)по вина на Клиент (ВИЕ), имате 2 опции:

да откажете да вземете поръчка и да получите платената сума обратно (ако поръчка била платена)

или

ако са нужни промени вие поемате разходи за доставка и труд (от 5лв до 10лв по преценка на отговорник Сладкар).

23. Ако изпълнението на поръчката не бъде извършено в посочения от Вас срок, Вие имате право да поискате да Ви доставим поръчката в допълнително определен срок. Ако Вашият интерес е бил да получите поръчката в първоначално определения срок, може да я откажете и да получите обратно платената за това сума. Търговецът не носи отговорност за неизпълнение или ненавременно изпълнение на поръчката при посочени грешни адрес, лице за контакти и/или телефон, както и ако не намерим на посочения от Вас адрес лице, което да я приеме, или никой не се яви в посочената сладкарничка, както и при забавяне на изпълнението поради извънредни обстоятелства извън волята на Търговеца.

24. При промяна на дата или отмяна на вашата поръчка в срок по-малък от 48 часа Вие ще бъдете таксувани пълна стойност на вашата поръчка.

25. При промяна на дизайн/надпис на вашата тортичка в срок по малък от 48 часа за големи торти тип 1/2/3 кг Наполеон и Медена торта Вие ще бъдете таксувани +10 лв към вашата поръчка. За бенто торти +5лв.

IV. ЦЕНИ

24. Цените, посочени в Интернет магазина, са продажни цени с вкл. ДДС.

 

V. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ

25. Вие, като потребител на Интернет магазина, може да разглеждате и да поръчвате обявените в него стоки.

26. Вие имате право да искате информация за състоянието на своята поръчка.

27. Вие носите отговорност за опазването на своето потребителско име и парола, ако сте се регистрирали в Интернет магазина, както и за всички действия, извършвани от Вас или трети лица при тяхното използване. Вие сте длъжни незабавно да уведомявате Търговеца за всеки случай на неправомерен достъп чрез използване на Вашето потребителско име и парола, както и винаги, когато съществува опасност от такова използване.

28. Всеки потребител на Интернет магазина се задължава при неговото ползване:

i. да спазва приложимите български и международни нормативни актове, добрите нрави и Интернет етиката;

ii. да не зарежда, изпраща, предава, разпространява или използва по какъвто и да било начин и да не прави достояние на трети лица софтуер, компютърни програми, файлове, приложения или други материали, съдържащи компютърни вируси, системи за неоторизиран отдалечен контрол („троянски коне“), компютърни кодове, или материали, предназначени да прекъсват, затрудняват, нарушават или ограничават нормалното функциониране на компютърен хардуер или софтуер или телекомуникационните съоръжения или имащи за цел неоторизирано проникване или достъп в ресурси или софтуер на трети лица;

iii. да не извършва злоумишлени действия;

iv. да обезщети Търговеца и всички трети лица за претърпените вреди и пропуснати ползи, включително за всякакви разходи и платени адвокатски възнаграждения, които са резултат от нарушение на закона, настоящите Общи условия, добрите нрави или Интернет етиката.

29. За целите на поръчката Вие трябва да посочите точен и валиден телефон, адрес за доставка и електронен адрес, да платите цената на стоката и разходите по доставката, когато сте избрали този начин за получаване на поръката, и да осигурите получаване на поръчката.

VI. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ТЪРГОВЕЦА

30. Търговецът няма задължението и обективната възможност да контролира начина, по който потребителите използват Интернет магазина.

31. Търговецът има право по всяко време да прекрати, временно да спре или промени предоставяните услуги на Интернет магазина, без предварително уведомяване, когато потребителите ги ползват в нарушение на приложимото право, настоящите Общи условия, добрите нрави и Интернет етиката, както и във всички случаи на необходимост по преценка на Търговеца. 

32. Търговецът не носи отговорност за съдържанието на линкове или информация, до която потребителите на Интернет магазина достигат чрез него.

33. Търговецът се задължава да достави поръчката в срока, заявен от Вас и в състояние, годно за обикновеното ѝ ползване.

34. Търговецът не носи отговорност за вреди, причинени на потребителя, които не са пряка и непосредствена последица от ползването на Онлайн магазина.

VII. ИЗМЕНЕНИЯ И СПОРОВЕ

35. Общите условия, както и предлаганите стоки и услуги, могат да бъдат променяни по всяко време от Търговеца, когато това се налага с оглед промени в приложимото право, пазарните условия или условията на предлагане на Търговеца. Търговецът се задължава да уведоми потребителите за промените по подходящ начин.

36. Всички спорове между страните се решават в дух на разбирателство и добра воля. В случай, че съгласие не бъде постигнато, спорът ще бъде разрешаван от компетентния съд съобразно българското законодателство.

37. Общите условия са изготвени на български език.

Настоящите Общи условия за ползване на Интернет магазина www.mishkabakery.com са актуални към 12.12.2023г.

Защита на лични данни

ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Мишка Бейкери ООД („Ние“) е администратор на лични данни. Ние се отнасяме изключително отговорно към всички лични данни, които ни предоставяте за целите на нашата дейност. Създали сме тази политика за защита на личните данни („Политиката“) за да уведомим своите клиенти и потребители за всички видове лични данни, които събираме чрез нашия уебсайт mishkabakery.com и начина, по който ги обработваме и съхраняваме, в съответствие с приложимото национално и европейско законодателство.

Ние събираме Ваши лични данни единствено във връзка с:

(1) Ваши поръчки на продуктите ни, направени онлайн през нашия уебсайт,

(2) използването на нашият уебсайт

КАКВИ ДАННИ СЪБИРАМЕ И КОЛКО ВРЕМЕ ГИ СЪХРАНЯВАМЕ?

Поръчка на продукти / Регистрация

За да поръчате наши продукти през онлайн платформата на нашия уебсайт, ние се нуждаем от вашите: име, фамилия, е-мейл адрес, адрес, и телефонен номер, за да:

(1) осъществим контакт с Вас във връзка с направената от Вас поръчка и

(2) да доставим поръчката на посочения от Вас адрес, когато сте поискали такъв тип доставка.

Освен това, Вие имате възможност да изберете да доставим от нашите продукти и на повече от един адрес по Ваш избор. За тази цел, ако пожелаете доставка на друг/и адрес/и от първоначално предоставения, ние обработваме и него/тях към Вашите данни. Обръщаме внимание, че за предоставените от Вас адреси и/или допълнителни данни на трети лица, Вие носите отговорност да си осигурите тяхното съгласие и/или да актуализирате адресната книга в профила си, като изтривате адреси.

Ако поръчвате продукти от уебсайта ни като регистриран клиент или просто се регистрирате като потребител ние пазим всички заявени от Вас лични данни, описани по-горе, с цел Ваше улеснение при последваща/и поръчка/и. Ако се регистрирате без поръчка първоначално изискваме от Вас само име, фамилия и е-мейл адрес, за да осъществим контакт с Вас и да потвърдим регистрацията Ви. Освен тези данни, съхраняваме и информацията за извършването на самата регистрация (като дата, час, IP адрес). За Ваше улеснение пазим и историята на Вашите поръчки, за да можете да преглеждате покупките от миналото и да повторите поръчки, ако желаете.

Ако с акта на регистрацията си изразите и Вашето съгласие да получавате нашия бюлетин на своя е-мейл адрес, то изразеното Ви съгласие също се съхранява от нас с цел проследяване на неговата валидност и докато не откажете получаването на бюлетина по указания от нас лесен начин.

Освен където изрично сме упоменали срокове за съхранение на Вашите данни в тази Политика, съхраняваме останалите лични данни за такъв срок, какъвто е необходим за спазване на правните, регулаторни или вътрешни изисквания. Освен това, ние обработваме и съхраняваме данните от регистрацията Ви:

(1) докато са ни необходими с оглед целите на нашата дейност, както са описани в тази Политика

Съответно, ако оттеглите съгласието си за получаване на нашия бюлетин, то ние ще отразим това Ваше желание и няма да използваме Вашия е-мейл за тази цел, като ще продължим да го съхраняваме, заедно с другите Ви данни, за останалите ни цели.

Молим да имате предвид, че без изброените по-горе данни системите за контакт с Вас и поръчка/доставка на продукти не могат да функционират и ние не можем да осъществяваме нашите услуги спрямо Вас.

Допълнително и доброволно предоставени от Вас лични данни, извън изисканите от нас, не се съхраняват и не се обработват по никакъв друг начин, като се изтриват по най-бързия начин.

Уебсайт

Хостинг услугите за нашия сайт се осъществяват от superhosting.bg, които са наш обработващ данните в този случай. Те имат достъп до Вашите данни въз основа на договор за обработка на данни, надлежно сключен с нас. Това гарантира, че Вашите данни се обработват и третират от тях със същата отговорност и грижа, каквито полагаме ние за тези данни.

Когато посещавате нашия уебсайт, ние се нуждаем от стандартна информация за интернет дневника си (лог) и подробности за моделите на поведение на посетителите. Правим това, за да открием информация, като например броя на посетителите в различните части на уебсайта. Ние събираме тази информация по начин, който не идентифицира никого. Ние не правим никакви опити да установим самоличността на посетилите на нашия уебсайт, като използваме данните, събрани по този начин. Не асоциираме никакви данни от дневника, събрани от нашия уебсайт, с информация за лична идентификация от който и да е източник.

Освен горното, уебсайтът ни използва логове свързани със сигурност, техническа поддръжка, развитие, сървърни логове и др. Една част от тях могат да съдържат информация като IP адрес, URL, браузър, устройство. Във всички случаи такава информация се съхранява по начин, който да затруднява Вашето идентифициране.

Ако на нашия уебсайт изразите Вашето съгласие да получавате нашия бюлетин на своя е-мейл адрес (без да сте регистрирани отделно), то изразеното Ви съгласие и предоставения е-мейл се съхраняват от нас с цел проследяване на неговата валидност и докато не откажете получаването на бюлетина по указания от нас лесен начин. Съхраняваме получените данни по отношение на нашите маркетингови услуги на платформата на MailChimp. Те са сертифицирани по Privacy Shield (това е механизъм за спазване на изискванията за защита на данните при прехвърляне на лични данни от Европейския съюз в Съединените щати) и осигуряват редица инструменти за сигурност. За повече информация, моля, посетете разяснителната страница на MailChimp.

Facebook, Instagram, WhatsApp

Бихме искали да Ви обърнем внимание, че използваме следните платформи за текстово и видео- споделяне – Facebook, Instagram, WhatsApp. По тази причина на уебсайта ни са интегрирани бутони за споделяне към тях. Бутоните за споделяне можете да разпознаете по съответното лого. Всички бутони за споделяне са настроени в съответствие с изискванията за защита на личните данните. Единствено когато кликнете върху съответния „бутон за споделяне“ на този уебсайт, се установява пряка връзка между вашия браузър и сървъра на оператора на съответната социална мрежа. Според операторите на тези платформи не се събират лични данни от тях без кликване върху съответния бутон за споделяне. Само при регистрирани членове се събират и обработват такива данни, включително и IP-адреса. Ако не искате Вашето посещение на нашия уебсайт да бъде свързано със съответния потребителски профил, моля, излезте от потребителския си профил в съответната платформа.

Ние използваме тези платформи за поддържане на връзка с нашите клиенти, но те нямат за цел да обработваме Ваши лични данни, нито имаме достъп до такива. Въпреки това е полезно да се запознаете с политиките за защита на личните данни на тези платформи, за да бъдете информирани какви Ваши данни се обработват от тях. Повече информация за отделните платформи Ви предлагаме тук:

  • Можете да ни намерите и в Instagram, където Ви информираме за своите продуктови предложения и новините около нас. Във връзка с данните, киято тези платформи обработват можете да се запознаете с техните политики за защита на личните данни. За Instagram тук.
  • Ако влизате на нашия сайт през мобилно устройство, ще можете да ни последвате и в WhatsApp. Запознайте се с политиката на това приложение.

Плащане онлайн

Ако пожелаете да използвате услугите за плащане през виртуалния ПОС терминал на MyPOS Банка, или да платите чрез данните за кредитната/дебитната Ви карта, както и някои други данни, също могат да бъдат изискани и обработени, за да можете да извършите плащане. Тези операции се извършват в съответствие с приложимите закони за защита на личните данни, като ние препоръчваме да се запознаете с конкретните политики за защита на личните данни на отделните компании, налични на техните официлани сайтове.

При извърване на плащане и издаване на фактура Мишка Бейкери ООД използва Вашите имена за целите на нашето счетоводно отчитане. Съхраняваме фактурите на основание чл. 12 от Закона за счетоводството.

ЗАКОНОВА ОСНОВА ЗА ОБРАБОТКА НА ДАННИ

Ние събираме Вашите данни, когато купувате продуктите на Мишка Бейкери въз основа на договорните ни отношения с Вас, обективирани чрез вашата поръчка.

Регистрацията на нашия уеб сайт и предоставянето на данни ни позволява да Ви помогнем да поддържате връзка с нас и да проверявате поръчките си и, тъй като искаме да Ви предоставим възможност да не въвеждате данните си за всяка поръчка отново и отново. Това е наш легитимен интерес.

Ние събираме Вашия имейл адрес, за да Ви изпратим нашия бюлетин, както е описано по-горе, въз основа на Вашето предоставено съгласие за това.

Наш легитимен интерес е да получим Вашата лична информация, автоматично събрана от използването на нашия уебсайт. В противен случай няма да можете да използвате (функционалностите на) нашия уебсайт.

ДОСТЪП НА ДАННИ НА ТРЕТИ ЛИЦА-ПОЛУЧАТЕЛИ

Мишка Бейкери не дава достъп и не прехвърля Вашите данни на трети лица, с изключение на посочените по-долу наши „помощници“ в технологичното осъществяване на връзката с Вас и предоставянето на нашите услуги (както е описано по-долу – като например superhosting.bg, Google Аналитики). Те ни дават възможност да осигуряваме изпълнението на нашите услуги към Вас.

Ако е законосъобразно и съгласно нашия легитимен интерес е възможно да предоставим Ваши данни и на нашите правни, ИТ или други консултанти за конкретен случай, за определено време, необходимо за осъществяване на консултацията и само ако действително е необходимо.

ТРАНСФЕР НА ДАННИ

Мишка Бейкери ООД не прехвърля Ваши данни извън рамките на ЕС и/или Европейското икономическо пространство. Сървърите на нашия уебсайт се намират на територията на България.

По отношение на например Google Аналитики които е възможно да съхраняват (макар често фрагментарно и/или без да може данните да Ви идентифицират) Ваши данни на територията на трети държави (например САЩ) ние сме се отнесли отговорно към нашето партньорство с тях и сме се запознали с техните политики за защита на личните данни и начините, по които те осигуряват пропорционалните и необходими технически и организационни мерки в тази връзка.

БИСКВИТКИ; СЪБИРАНЕ И ОБРАБОТКА НА КОМУНИКАЦИИ И ДАННИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕТО

„Бисквитките“ (cookies) са малки текстови файлове, които се поставят на вашия компютър от уебсайтовете, които посещавате. Те са широко използвани, за да могат уебсайтовете да работят или работят по-ефективно, както и да предоставят информация на собствениците на уебсайта. Бисквитките, които се използват от нашия уебсайт са необходими, за да можем да осигурим и подобрим нашите услуги и да останем конкурентни. „Бисквитките“ не се споделят с трети страни.

Повечето уеб браузъри позволяват да се контролират бисквитките чрез настройките на браузъра. За да научите повече за „бисквитките“, включително как да видите какви бисквитки са били настроени и как да ги управлявате и изтривате, посетете: www.allaboutcookies.org.

„Бисквитки“ на нашия уебсайт

За да направим нашите уебсайтове привлекателни за посетителите и да позволим използването на определени функции, ние също използваме „бисквитки“ на различни страници. Те ни позволяват да възстановяваме информация за клиентите ни и потребителите на уебсайта ни, като ги идентифицират и позволяват проследяване на действията им, Интернет страниците, които посещават, хипер-връзките, които използват, информацията, която ползват и записват и други. Повечето от „бисквитките“, които използваме, се изтриват в края на всяка сесия на браузъра. Другите „бисквитки“ остават на крайното Ви устройство и ни позволяват да откриваме браузъра Ви следващия път, когато посещавате уебсайта (постоянни „бисквитки“). Можете да настроите браузъра си, за да Ви информира, когато „бисквитките“ се пазят, за да можете да решите дали да приемате някой „бисквитки“ отделно или никога да не приемате „бисквитки“. Трябва да имате предвид обаче, че ако решите да не приемате „бисквитки“, функционалността на нашия уебсайт може да бъде ограничена.

„Бисквитки“ на трети страни

Възможно е нашият уебсайт да използва функции от други уебсайтове, които могат да оставят „бисквитки“. Това са „бисквитки“ на трети страни и не можем да ги блокираме или предотвратим, без да премахнем функцията от нашия уебсайт. За информация относно тези „бисквитки“ ще трябва да проверите уебсайта на инициатора за техните правила за „бисквитки“.

Информация за Google Аналитики

Нашият уебсайт използва Google Аналитики за наблюдение и отчитане на използването на уебсайта ни, като например броя посетители на уебсайта, търсените фрази, които са били използвани, посещаваните страници на уебсайта и времето, прекарано на уебсайта. Събраната статистика е необходимо условие, за да осигурим и подобрим нашите услуги и да останем конкурентоспособни. Бисквитките не идентифицират потребители, нито свързват вашия IP адрес с информация, която може да бъде идентифицирана лично. Тези „бисквитки“ се използват за събиране на информация за това, как посетителите използват нашия уебсайт. Ние използваме тази информация, за да съставим отчети и да ни помогне да подобрим уебсайта. „Бисквитките“ събират информация в анонимна форма, включително броя посетители на уебсайта, откъдето посетителите са посетили уебсайта и посещаваните от тях страници.

За повече информация вижте тук. За да се откажете от проследяването чрез Google Аналитики във всички уебсайтове посетете този сайт – https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

СИГУРНОСТ НА ИНФОРМАЦИЯТА

Ние се ангажираме да гарантираме, че информацията, която ни предоставяте е защитена. За да се предотврати неоторизиран достъп или разкриване на информация, ние сме въвели подходящи физически, електронни и управленски процедури за защита и съхраняване на информацията, която събираме онлайн. Внедрили сме и подходящи технически и организационни мерки, за да бъдат запазени сигурността на данните и по-специално за защита на Вашите лични данни от рискове. Тези мерки се поддържат винаги актуални.

ВАШИТЕ ПРАВА

В законоустановните граници и условия Вие имате право да поискате от нас информация за, копие, достъп до или изтриване на Вашите лични данни, както и ограничаване на обработването, което се отнася до Вас. Можете да правите възражения срещу обработването на данните. Имате право на информация и коментар относно автоматизираното обработване на Вашите данни, в случаите, в които и ако използваме такова, за което ще бъдете надлежно уведомени.

В случай че не сте успяли сами да коригирате данните си по посочения от нас начин на нашия уебсайт, можете също така да поискате от нас да коригираме или премахнем всяка информация, която смятате за неточна.

За което и да е от горепосочените искания, моля, изпратете описание на съответните лични данни на следния имейл адрес: sofiamishkabakery@gmail.com Може да изискаме допълнителни доказателства за самоличност, за да защитим личните Ви данни от неправомерен достъп.

Ако имате някакви притеснения относно това как личните Ви данни се обработват от нас или ако искате да подадете оплакване относно начина, по който ги обработваме, можете да се свържете с нас, за да изискате информация – Мишка Бейкери ООД , телефон: 0889126262, имейл: : sofiamishkabakery@gmail.com

Ако не сте удовлетворени от нашия отговор или смятате, че не обработваме личните Ви данни в съответствие със закона, можете да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни (https://www.cpdp.bg/).

ИЗМЕНЕНИЯ

Тази Политика е последно актуализирана през м. декември 2023 г. Можем да правим изменения в нея, за да спазим приложимия закон за защита на данните. Oт време на време проверявайте Политиката за промени. Тя е винаги достъпна за Вас на лесно и видимо място на нашия уебсайт. Всяко изменение по Политиката ще се прилага от датата, на която е публикувано на уебсайта.